Wil je meer informatie of gewoon even persoonlijk contact, bel of mail even naar Inge Planteydt,

deskundige hoogbegaafdheid.

telefoon: 0611325314
 

Beste ouder van een (hoog)begaafd kind,

 

Heeft u dat ook? Dat de opvoedproblemen die u tegenkomt vaak niet dezelfde zijn als die van andere ouders op het schoolplein? Dat de tips in opvoedboeken en tijdschriften niet aan lijken te sluiten bij uw situatie? Wilt u ook graag weten hoe andere ouders van hoogbegaafde kinderen problemen oplossen?

 

Laat ik me

Even voorstellen. Ik ben Inge Planteydt en heb een lange carrière in de hulpverlening aan uiteenlopende doelgroepen enin verschillende werksettings. Door mijn eigen kinderen leerde ik hoogbegaafdheid kennen in al haar veelzijdigheid: een spiegel en een opvoeduitdaging. Hierdoor ben ik de post-HBO-opleiding talentbegeleider van Novilo gaan volgen. Onlangs haalde ik mijn diploma (cum laude).

 

Inmiddels ben ik gestart met mijn bedrijf

Blinq. Ik begeleid ouders van hoogbegaafde kinderen, kinderen en scholen en verzorg lezingen en themabijeenkomsten over thema’s die veelvuldig in het onderzoek naar voren komen. Daardoor kan ik goed aansluiten bij de echte vraag van ouders.

Het onderzoek naar de opvoedingspraktijk van ouders met hoogbegaafde kinderen, waarmee ik startte tijdens de opleiding bij Novilo loopt nog. En u begrijpt, daar heb ik u voor nodig. Graag wil ik weten wat de belangrijkste problemen/uitdagingen zijn die een ouder van een hoogbegaafd kind tegenkomt. Naar mijn weten is zo’n onderzoek nog niet eerder uitgevoerd. Ik ben dus erg benieuwd hoe ú het ervaart. Met de uitkomsten kan ik het web eigen-wijs opvoeden verder vervolmaken en meer bodem geven. Daarnaast komt er een lijst met de beste oplossingen en tips van ouders uit. En die deel ik weer met u. U begrijpt dat de uitkomst waardevoller zal zijn als er zo veel mogelijk mensen meedoen. Vandaar mijn vraag of u mee wilt werken aan mijn onderzoek door de enquête in te vullen. Én of u deze brief wilt doorsturen aan andere ouders van een hoogbegaafd kind.

Wat vraag ik van u? Het invullen kost u minder dan 10 minuten. Klik straks op onderstaande link.

Wat krijgt u ervoor terug? Ik stuur u de uitkomst van het onderzoek en ik deel met u de 10 beste tips die uit het onderzoek komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact op.

Klik op deze button om naar de enquette te gaan: